ETS 2 | Coaches (Otobüsler) DLC 🚌

OYUN HABERLERI · 2 YANIT · 107 GÖSTERİM · 16 Tem 2026 23:06
0
alper gemici
alper gemici
◆18
İLK MESAJ · 16 Tem 2026 23:06

Herkese merhaba.
Oyun haberleri başlığındaki ilk konumuz büyük bir çoğunluğun merakla beklediği Coaches DLC.🚌 Bu konu altında yayınlanma tarihi giderek yaklaşan Coaches DLC'si hakkında düşüncelerimizi, beklentilerimizi ve dlc hakkında yayınlanan içerik ve haberleri hep birlikte paylaşalım. Aşağıya geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk oynanış videosunu ekliyorum.

B
Burak Güngör
◆13
#2 · 17 Tem 2026 10:34

TruckersMP'deki gibi animasyonlu iniş-biniş sahneleri göreceğiz sanırım. Ara sahne de olabilir. Birden fazla destinasyona uğrayıp indirme-bindirme yapma durumu çok çok iyi. Bildiğim kadarıyla Road to Heavy haritası bu DLC için uygun. İstanbul konumundan yolcuyu alıp Sakarya'ya uğrayıp Ankara'da seferi sonlandırmak güzel olacaktır diye ümit ediyorum.

alper gemici
alper gemici
◆18
#3 · 17 Tem 2026 19:39 · DÜZENLENDİ

SCS Software bugün paylaştığı blog yazısında Coaches DLC'si ile gelecek yeni araç özelliklerini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan MAN Lions Coach ilk oynanış videosu dışında Coaches DLC'si hakkında uzun süredir bir güncelleme haberi görmemiştik. Sanıyorum çıkış tarihi oldukça yakında..

Ekleneceği duyurulan yeni araç özelliklerini aşağıda özet halinde listeledim:

Ön cama eklenebilir led destinasyon (varış noktası) paneli
(İsteğe bağlı olarak takılıp çıkartılabiliyor.)

Ayarlanabilir güneşlikler
(Scania Touring modelindeki güneşlikler sağ ve sol olarak bağımsız şekilde kontrol edilebiliyor.)

Geri görüş kamerası

Özelleştirilebilir iç mekan/kabin ve basamak aydınlatmaları

HVT'ye ait otobüs modlarında halihazırda bulunan bu özelliklerin Coaches DLC'si ile geç de olsa gelecek olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

Yanıt yazmak için giriş yap.